Psykolog - Asle Halvorsen

Klinikk og erfaring:
Asle har jobbet som psykolog siden 2001. Han har jobbet med barn og unge med en mengde forskjellige problemstillinger i mange år. Mest av alt har Asle jobbet med spiseforstyrrelser for alle aldersgrupper og tilleggs utfordringer personer med spiseforstyrrelser opplever.
 
Han er en av Norges ledende fagpersoner på behandlingen CBT-E og har i mange år behandlet pasienter med denne metoden. Han har veiledet behandlere i hele Norge i en årrekke og er fortsatt en sentral fagperson innen kompetanseutviklingsprogrammer på behandling av spiseforstyrrelser. Asle er også en etterspurt foreleser på temaene i hele Norge.
Asle er som psykolog opptatt av at det han hjelper folk med skal være meningsfullt. Det er viktig for han at han sammen med pasienten kan få til ting og være sårbare på en gang og at man alltid kan få til endring. Han er også opptatt av at vi mennesker er en helhet med kropp, tanker, føleser og atferd og at alt dette henger sammen og ikke kan sees isolert hver for seg.
 
Asle har tidligere konkurrert i brettseiling, men har etter at han ga seg med det fortsatt å friseile og er fortsatt en lidenskapelig seiler.
 
Han er også en ivrig snowboarder og han har en filosofi om at det aldri er for sent å lære seg noe nytt. I tråd med det har han de siste årene begynt å trene Taekwondo og er også i dag en ivrig voksen Taekwondo utøver.
Online-booking Karoline

Book din avtale hos Asle her

Send Asle en epost

Ring til Asle