top of page

Tonus basistrening breddeidrett

Ved Tonus har vi gjennom mange år med oppfølging av ulike idrettsutøvre og idrettslag, sett en økende trend til belastningsskader og -plager hos unge idrettsutøvere. Vi ønsker å bidra med vår kompetanse på forebyggende og prestasjonsfremmende trening hos de unge og lovende som ikke faller under Olympiatoppens "vinger".

 

Dette ønsker vi ved å øke fokuset på grunntrening. Et godt "fundament" hjelper kroppen til å tåle de belastningene som de økte mengdene idrettsspesifkk trening gir - "trent for å trene"!

Som et fast gruppetilbud, arrangerer vi en basisøkt som er åpen for alle som måtte ønske ekstra fokus på basistrening. Denne gruppen, "basis idrett", vil gå på fast tidspunkt hver uke i perioder der vi har flere enn 4 utøvere som ønsker å delta (trykk her for timeplan). Målgruppen er ungdom, 13-16år, uavhenig av idrett og nivå. Pris er 1200kr. for klippekort à 10 klipp.

Ønsker ditt idrettslag, klubb eller individuelle utøvere å få spesialtilpasset et basistreningsopplegg, kan vi skreddersy et slikt tilbud. For å sende forespørsel på denne typen gruppe, vennligst fyll ut skjemaet under!

Vi ser fram til å hjelpe til i skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening sammen med deg!

Takk! Melding er sendt.

bottom of page