top of page

Hofte-/lyskesmerter

Har du smerter i eller rundt hoften eller lysken? Mange opplever slike plager og det kan være svært hemmende for din daglige aktivitet og deltagelse i idrett. Plagene kan ha ulik opprinnelse og ved Tonus vil vi undersøke deg grundig for å utelukke alvorlig sykdom eller skade.

Ut fra din problemstilling vil du få behandling som skal lindre dine plager. Dette kan være manuelle mobiliseringsteknikker, laser, trykkbølger eller nåler og taping. Ved hofte- og/eller lyskeplager vil aktiv behandling og trening være en viktig del av behandlingen. Dette for å styrke de svake musklene rundt rygg, mage, hofte, kne og ankel, som kan påvirke belastningen og dine bevegelsesstrategier for hoften.

Noen idretter som stort krav til eksplosive bevegelser (løp/sprint, fotball, handball, kampsport etc.) vil kunne forårsake mye stress på enkelte strukturer i kroppen din. Da er det viktig å trene musklene og senene til å tåle denne typen belastning, i tillegg til å stimulere til variert belastning.

Ønsker du å finne ut av årsaken til dine plager og gjøre noe med de, book en undersøkelse online via linken under, eller ta kontakt med oss på epost eller telefon.

Book din avtale hos oss her

Send oss en epost

Ring til oss

bottom of page