top of page

Tonus fysioterapi og trening

Tonus fysioterapi og trening Bergen Hop Nesttun

Velkommentil en aktiv rehabiliterig hos Tonus fysioterapi og trening
Velkommen til en aktiv rehabilitering hos
Tonus fysioterapi og trening.

Tonus ble startet i 2003 og holdt da til i Hardangerveien. I august 2011 flyttet vi til våres nåværende flotte lokaler i Wernersholmvegen 31 (gamle Pedik fabrikken).

 

Rehabilitering og treningsterapi er selve merkevaren til Tonus. Alle fysioterapeutene ved Tonus har en rekke kurs innen rehabilitering og treningsterapi. Før oppstart gjennomfører en av våre velkvalifiserte fysioterapeuter en grundig undersøkelse for å avdekke årsaken til ditt problem.

 

Ved behandling av smertefulle og stive områder kan vi tilby deg tiltak som manuell mobilisering, Mulligan-teknikker, laser, bodywave, trykkbølgebehandling, dry-needling, kinesiotape og TENS.

Les mer om ulike smerteområder her.

Ved Tonus tilbyr vi også diagnostisk ultralydundersøkelse relatert til muskel- og skjelettsystemet. Bestill din avtale her.

 

Svake områder som det er spesielt viktig for deg å trene blir avdekket. Vi setter opp ditt personlig tilpassede treningsprogram og øver dette inn sammen med deg for å sikre god kvalitet i utførelsen. På denne måten skreddersyr vi en god og aktiv tilnærming til dine problemer.

 

Dine øvelser vil legge vekt på trening av muskulær kontroll, styrke og kondisjon for at kroppen din skal være rustet til å takle de hverdagslige oppgaver du ønsker.

 

Treningen blir tilpasset ditt nivå og passer i alle former for rehabilitering og forebygging. Våre kunder spenner fra nyopererte og gravide til toppidrettsutøvere.

Trener du hos oss, vil du alltid få god hjelp av våre fysioterapeuter på treningssalen. Du kan da være trygg på at kvaliteten i utførelsen av øvelsene dine er god, noe som gjør at du får bedre utbytte av treningen.

Vi tilbyr også ulike gruppetreninger har som mål å stimulere deg til å opprettholde den gode aktiviteten etter et individuelt forløp (les mer om gruppetreningene våre her).

Gi kroppen en ny start på Tonus du også!

Smerter
Privatpraktiserende terapeuter

Terje Nitter

Fysioterapeut

Daglig leder, medeier

Rehabilitering, idrett, supersole, solemaid

Åse Egge

Fysioterapeut

Medeier

Rehabilitering, kvinnehelse, yoga, babymassasje, krystallsyke (bppv)

Cato Hoff

Fysioterapeut

Medeier

Rehabilitering, idrett, svimmelhet, krystallsyke (bppv), hodepine, ultralyd

IMG_8297.jpg

Asle Halvorsen

Psykolog

Endring, prestasjon, idrett, jobb, studier, relasjoner, parforhold, krise, trening, bekymringer, kropp, mat og helse

Fysioterapeuter med driftsavtale
_MG_7130r.jpg

Nina Theodorsen

Bekkenbunn og inkontinens hos kvinner og menn

50% driftsavtale

20160923_110519-01.jpg

Petter Dale

Barn- og ungdom, nyoperert

70% driftsavtale

bottom of page