top of page

Tonus utvider sitt behandlingstilbud

Oppdatert: 2. apr. 2019Vi ved Tonus er meget stolte av å kunne informere våre kunder om at vi får utvidet vårt behandlingstilbud. Etter nyttår begynner Asle Halvorsen å jobbe hos oss for å tilby psykologisk samtaleterapi.

Asle er en ettertraktet psykolog og ledende i kompetanseutviklingen av fagfeltet han har jobbet mest med, spiseforstyrrelser. Til daglig jobber han ved Avdeling for spiseforstyrrelser på Haukeland. Han ønsker nå også å kunne bidra med sin kompetanse ut til folk før de utvikler så alvorlige plager at de trenger hjelp på sykehus. Tilbudet for samtaleterapi vil ikke bare gjelde spiseforstyrrelser, men også hjelp og råd i andre problemstillinger som oppstår i et liv, i tillegg til problemer relatert til muskel- og skjelettsystemet. Vi ser fram til et flott samarbeid.

Les mer om Asle her.

#tonus #2019 #psykolog #psykiskhelse #behandlingstilbud

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page