top of page

Nytt år, ny start!

Oppdatert: 2. apr. 2019Riktig godt nyttår til alle våre kunder og følgere. Nå er det et nytt år med mulighet til å gi kroppen din en ny start på Tonus.

Allerede i morgen, onsdag 2. januar, er vi fullt i gang igjen med behandlinger og gruppetreninger ved Tonus ( se timeplan her )

Nytt på gruppetreningen er at vi erstatter "Bungee-gruppen" med "Tonus HIIT-gruppen". HIIT står for "High intensity interval training" og vil i denne gruppen bety at intensiteten på belastningen skal være i øvre-middels til høy, men ikke utelukkende på kondisjon. Det kan også være høy intensitet ved å belaste tungt på styrkeøvelsene.

For de som kjenner Bungee-gruppen fra tidligere, vil endringen i praksis bety at vi utvider gruppen til å inkludere flere stryke- og intervallelementer ved bruk av både slynger og vekter i tillegg til strikk. Vi gjør øvelser både individuelt og i par.

Vil du teste ut økten, er det bare å komme innom. Dersom du ikke er medlem, er det mulig å kjøpe klippekort eller dropp-inn ( se prisliste her ).

Gi kroppen en ny start sammen med oss på Tonus!

#HIIT #gruppetrening #Tonus #2019

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page