Hjelp via sosiale medier.

Oppdatert: 2. april 2019Asle Halvorsen, som jobber som psykolog på Tonus, er en av de viktige fagpersonene som er med å nå ungdommen der de "ferdes" mest. Sosiale medier er på godt og vondt en viktig plass for ungdom og det deles mye som er kjekt og bra, men også mindre gode ting blir delt. Fagpersoner vil derfor forsøke å nå noen av disse personene for å forsøke å tilby de hjelp. Les om denne saken her:

Sosiale medier vil hjelpe deg!

#2019 #sosialemedier #hjelp #selvskading #spiseforstyrrelse #tonus

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Åpningstider:

Mandag til torsdag - 8.30 - 20.00

Fredag - 8.30 - 16.00

Lørdag og søndag - stengt

fysioterapi og trening

Wernersholmvegen 31

5232 Paradis, Bergen

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon