top of page

Endring i åpningstider og gruppetilbud uke 6


Grunnet Bergen kommunes nye restriksjoner for å unngå spredning av mutasjonsvariantene av Korona-viruset, blir vi nødt å gjøre følgende endringer i gruppetilbudene og åpningstidene våre ut uke 6 (8.-14. februar):

Mandag - kombo-fit kl.19.00 utgår Tirsdag - barsel kl.11.00, yoga kl.18.00 og gravidgruppe kl.19.00 går som normalt (behandlingsgrupper). Onsdag - HIIT kl.19.00 utgår Torsdag - barsel kl. 11.00 går som normalt, kombofit kil.19.00 utgår. Vi stenger for egentrening kl.16.00 Fredag - damegruppe kl.09.00 går som normalt (behandlingsgruppe).


Det presiseres at fysioterapioppfølging 1-til-1 og egentrening er underlagt behandling, og går dermed som normalt.

Alle terapeutene på Tonus gjør det som er mulig av tiltak for å sikre at du er trygg når du kommer til behandling hos oss.

Det er derfor viktig at du også følger anbefalinger om å holde deg hjemme dersom du har symptomer selv, har noen i familien eller nær omgangskrets (venner/kolleagar) som har symptomer eller venter på prøvesvar for covid-19 test.


Vi krysser alle fingrene for at dette bare vil vare ut denne uken, men har forbehold om at det raskt kan bli forlenging av disse tiltakene.

Våre tanker går ut til de gruppene som igjen blir hardt rammet av de inngripende og isolerende tiltakene. Vær en god venn og ta en telefon til noen du kjenner, eller noen i familien som trenger en å snakke med i denne tiden.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page