top of page

Fysioterapidagen 2022


I dag, 8. september, marker vi den årlige fysioterapidagen. Fysioterapeuter verden rundt benytter denne dagen til å sette ekstra fokus på folks helse, og hva vi som fysioterapeuter kan hjelpe med. Årets fokusområde er "artrose". Dette er en leddsykdom som rammer mange mennesker verden over, og kan medføre plager som for mange virker begrensende for ønsket aktivitet.


Gjennom mange års solid forskning, har vi nå god kunnskap på hva som kan virke begrensende på utvikling av artrose, og hva som for de fleste fungerer best for fungere bedre i hverdagen igjen.


For at de som er rammet av artrose skal få en bedre hverdag, er det viktig at de får god oppfølgning. Dette for å gjøre de trygge på at aktivitet er bra for dem, og at de sammen med en fysioterapeut kan lage et tilpasset treningsprogram. Fysioterapeuter kan også bistå med sin kunnskap i forebyggende tiltak og trening, som en viktig bidragsyter i folkehelseperspektiv.


Ved Tonus har vi siden oppstart i 2003 hatt fokus på aktiv trening og rehabilitering, og her kan du i trygghet sammen med en fysioterapeut, få hjelp med forebyggende eller behandlende trening og tiltak.

Ønsker du å få hjelp/veiledning, så kan bestille din avtale via denne linken:

Timebestilling (pasientsky.no)


Under finner du en link til fysioterapeuten. Dette nettstedet har en flott artikkel og informasjonsplakater vedrørende artrose. Her vil du finne nyttig informasjon som kanskje vil gi deg et litt annet syn på hva artrose er, og hvordan du skal leve med dette.

Artrose i fokus på Fysioterapidagen 2022 - Norsk Fysioterapeutforbund

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page