Informasjon vedrørende oppstart på Tonus


Alle vi på Tonus gleder oss til å kunne komme i gang med det vi liker best å gjøre, hjelpe alle dere flotte folk der ute.


Vit at vi på Tonus gjør vårt ytterste for at det skal være trygt for deg å komme til behandling. Det er derfor viktig at vi presiserer noen rutiner og regler for å unngå unødvendig fare for koronasmitte, før oppstart på mandag 20. april.


VIKTIG! Før du kommer til oss:

-Har du selv symptomer eller er i karantene/isolasjon, omgås personer som har symptomer eller er i karantene/isolasjon – skal du ikke komme til konsultasjon før det har gått 14 dager! -Så langt som det er mulig, kom uten følge. Vi skjønner at det i noen saker ikke er forsvarlig å komme alene (som ved sterk svimmelhet etc.), men vi stoler på at dere tar denne avgjørelsen på en forsvarlig måte.


Når du kommer til våre lokaler:

-Vask og sprit hendene ved ankomst i våre lokaler.

-Ta med ditt eget håndkle til behandling, slik at du har dette klart om blir aktuelt å gjøre øvelser.

-Trenger du noe å drikke, ta dette med selv. Vi blir dessverre nødt til å stenge tilgangen til vannautomaten, for å sikre at denne ikke skal bli en smittekilde.

-Føler du at du blir dårlig og får symptomer mens du venter eller underveis i konsultasjonen, gi oss umiddelbart beskjed. På denne måten vil vi kunne unngå unødvendig smitterisiko for oss behandlere og andre kunder. Du er hjertelig velkommen tilbake så snart det er avklart at du ikke bærer smitterisiko for andre, eller at karanteneperioden på 14 dager er passert.


Vi ved Tonus vil på forhånd takke for forståelsen og samarbeidet.


Er det noe du lurer på, ring oss på telefon 55137030, eller ta kontakt på epost: post@tonus.no

Ønsker du å booke en avtale, eller endre en allerede eksisterende avtale, kan dette også gjøres via vårt online bookingsystem. Du finner det via denne linken: online-booking


De beste hilsener fra Tonus-gjengen

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Åpningstider:

Mandag til torsdag - 8.30 - 20.00

Fredag - 8.30 - 16.00

Lørdag og søndag - stengt

fysioterapi og trening

Wernersholmvegen 31

5232 Paradis, Bergen

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon