top of page

Oppstart av behandling!


Det er med stor glede at vi ved Tonus nå kan tilby deg 1-til-1 oppfølging/behandling igjen. Myndighetene har besluttet at blant annet helsetjenester, som fysioterapi, kan starte opp igjen fra og med 20. april. Det vil i denne perioden bli lagt føringer for smittevernstiltak, noe vi vil følge tett opp og vi håper alle våre kunder har forståelse for at driften vil være litt endret i starten. Dette gjør blant annet at vi foreløpig ikke kan starte opp våre faste grupper igjen, men at det vil bli mulighet for våre kunder å trene på egenhånd.


Er det noe du lurer på i denne forbindelse er det bare å ta kontakt med oss på epost: post@tonus.no eller ringe oss på telefon 55137030.


Vi har også åpnet vårt online-booking system igjen, slik at du kan finne et passende tidspunkt for deg hos ønsket terapeut. Timebestilling finner du direkte via denne linken: online-booking


Til alle som hadde avtaler i forkant av nedstengningen 16. mars, vil den respektive fysioterapeuten ta kontakt med deg for å sette opp en avtale på et passende tidspunkt.


Alle vi ved Tonus GLEDER oss til å komme i gang og få møte alle dere flotte kunder igjen!

Til den tid - nyt påsken og tiden etter sammen med dine nærmeste.

Ta godt vare på deg selv og de rundt deg!

Beste hilsen Tonus-gjengen.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page