top of page

Tonus avvikler sin drift 31.12.23Det er med tungt hjerte at styret i Tonus AS ser seg nødt til å avvikle driften av selskapet. Etter 20 års arbeid for å levere aktive og godt dokumenterte helsetjenester, så har de siste 3 årene vært veldig utfordrende. Med betydelig økte driftskostnader, og et fravær av økning i inntekter, ser vi oss dessverre tvunget til å avvikle driften av Tonus 31.12.23.


Så hva vil dette bety for deg?

Fra og med 01.01.24, så vil dette medføre en betydelig endring i treningstilbudet vi kan tilby.


Behandling og oppfølging:

Om du trenger behandling og oppfølgning, 1-til-1, så vil Åse og Cato fortsatt tilby dette. Du vil også fortsatt ha mulighet til å booke PT-timer hos oss. Inntil videre vil dette foregå i våre eksisterende lokaler.


Har du oppfølging hos Petter, så vil han fortsette å tilby Helfo-pasienter 1-til-1 oppfølging i eksisterende eller andre lokaler.

Om du har oppfølgning hos Nina, så vil hun som avtalefysioterapeut i Bergen Kommune opprettholde sitt tilbud, men ved annen lokasjon.

Informasjon vil komme fortløpende.

Gruppetrening og egentrening:

For alle våre treningsmedlemmer, så vil dessverre mulighetene for egentrening og gruppetrening utgå. De av dere som har medlemskap med varighet utover 31.12.23, vil få det overskytende beløpet refundert fortløpende. For de av dere som går på klippekort, vil varigheten av disse utløpe 31.12.23.


Om du har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss på epost eller telefon.


Beklager ulempen dette medfører for dere som trener her hos oss, men håper på forståelse for situasjonen.

Mvh

Tonus-gjengen

2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page